Cursos, Tallers i Exposicions

 


Taller "Fotografiant estrelles"
Repetim el taller!

Dissabte 14 d'abril 2018, a partir de les 16.00h.
l'Escola de fotografia ISO1600 Studio de Mataró (Carrer Aribau, 6)

Des de l'Escola ISO9600 Studio de Mataró, em proposen repetir el taller "Fotografiant estrelles", arran de l'èxit de les edicions anteriors. Una nova oportunitat per apropar-nos a la tècnica i algun truquet per fer fotografia d'estrelles, Startrails, ubicar la via làctia o com trobar la Estrella Polar. 

Qui no ha aixecat la mirada contemplant la immensitat de la nit? Qui no s’ha quedat fascinat mirant un cel estrellat? Us proposem una activitat que us animi a agafar el vostre equip fotogràfic, perdre la por a fer servir la càmera de nit i aconseguir unes fotografies sorprenent. 

Aprendrem a fotografiar Estrelles fixes, la Via Làctia i estrelles en moviment (Circumpolar o Star Trail). També veurem com influeix la llum de la lluna o la contaminació lumínica, així com el material més adequat que necessitarem, acabant amb el processat i post-producció de les imatges. 

Horari: 
- Dia 25 de novembre
- Sessió Teòrica de 16h a 20h aprox.
- 1 hora per sopar
- Sortida pràctica a una localització escollida i farem fotografies fins que el cos aguanti

Preu: 75€

Més informació i inscripcions: hola@iso1600studio.com
-----------------------------------
· "Taller de panoràmiques"


Diumenge 4 de febrer 2018, de 10.00h a 18.00h (amb pausa per dinar) 

PLACES ESGOTADES!!! 

A CABANELLES, ALT EMPORDÀ, AMB ARACELI MERINO.
L’adveniment de la fotografia digital ha obert un camí per a tots els aficionats amb ganes de reproduir aquestes sensacions amb les seves pròpies càmeres i amb voluntat de compartir amb amics i familiars la seva pròpia versió de l’espectacularitat.

L’aparent “facilitat” de fer fotografies de tipus panoràmic amb els mòbils ens pot donar la sensació que no hi ha res més fàcil, que tot es limita a estar davant d’un paisatge bonic i disposar d’un programa informàtic. Com tantes altres coses conèixer les bases teòriques i comprendre-les ens permetran aprofitar de manera molt més eficaç les eines de què disposem.

Us proposem que  gaudiu de la fotografia en una de les seves vessants més espectaculars sigui quin sigui el vostre nivell i tipus de càmera. Si us fa il·lusió entendre i fer fotografies panoràmiques inclús de la sala d’estar de casa vostra, aquest és el vostre taller.

Us proposem que participeu en un taller molt pràctic que  farem en ple hivern en l’espai privilegiat de Can Trullol situat al petit poble de Cabanelles, al cor de l’Alt Empordà.


Més informació i Inscripcions 
e-mail: acabanelles@gmail.com
webAlguema Cultural


Traducción · Translation · Traduction